Crypto koersen einde 2021


De altcoins hebben de afgelopen tijd een mooie rally gemaakt waarbij Ethereum een nieuw hoogtepunt bereikte. De grote vraag is wederom: blijft dit doorgaan of gaan we (flink) naar beneden? Experts hadden eerder dit jaar een koers van 100.000 dollar voorspeld voor de Bitcoin. Die willen we natuurlijk niet mislopen maar aan de andere kant, een neergang van de koersen kan snel gaan.

Is 100.000 dollar mogelijk?
Btcdirect is positief over het uiteinde van het jaar en denkt dat 86.000 dollar mogelijk kan zijn. Aan de hand van verschillende indicatoren denkt het bedrijf dat de koersen waarschijnlijk zullen stijgen. Een van deze signalen is dat investeerders Bitcoin van de beurs halen en in hun wallets stoppen.

Crypto-insiders is een iets andere mening toegedaan. Zij denken ook aan 80.000 tot 90.000 dollar voor de Bitcoin maar verwachten tussendoor nog een flinke dip. Zij denken dat de Bitcoin koers nog tot 60.000 euro kan stijgen om daarna een duikeling te maken. Na de dip zouden de koersen weer gaan aantrekken richting de 100.000 dollar. Kortom ook bij hen heerst een positieve stemming over de crypto koersen.