Wat is er aan de hand met ADA

app voor bitcoin kopen
Nadat een belangrijke update van Cardano in september 2021 werd uitgerold waren de verwachtingen hooggespannen. De koers was opgelopen van 8 cent in november 2020 naar 2,56 euro in september 2021. Begin november 2021 is de koers echter gezakt naar 1,72 euro. Wat is er aan de hand met ADA (Cardano)?

Hard fork Cardano (ADA)

De Alonzo hard fork voor Cardano (ADA) in september 2021 werd als een succes beschouwd maar toch nemen beleggers hun winst. Aan de ene kant begrijpelijk want de koers was in een jaar tijd erg opgelopen. Smart contracts zijn nu eindelijk mogelijk en ook staan er verschillende projecten op stapel die er veelbelovend uit zien. Zo kan men straks Non-Fungible Tokens en digitale kunst kopen op ADA. Veel experts denken dat er meer tijd mee gemoeid zal zijn (jaren) dan Cardano zegt. Dit zorgt er voor dat de koers weer inzakt terwijl de koers van Ethereum een nieuw hoogtepunt zet.

Koers ADA 2021/2022

Op het internet staan verwachtingen dat de ADA koers in 2022 tien dollar kan bereiken. Of dit gaat lukken zal sterk afhangen in wat voor tempo ADA de projecten kan afronden. ADA Cardano kun je kopen bij Bitvavo die geregistreerd is bij De Nederlandse Bank.

Crypto kopen

Starten met Bitcoins kopen
Pump en Dump
Crypto kopen met Paypal