250 euro in Bitcoin investeren

bitcoin op mobiel
De koers van de Bitcoin is in een half jaar tijd door het dak gegaan. Wie had voorspeld dat het zo snel van 10.000 euro naar 53.000 euro in april 2021 zou gaan? Naderhand zou de koers inzakken maar in april 2024 staat de teller op 63.000 euro.

Experts zijn optimistisch en voorspellen een koers van 100.000 euro voor dit jaar. Dit maakt een aankoop niet gemakkelijk. Gelukkig is het ook mogelijk om een klein stukje te kopen. De keus 250 euro in Bitcoin investeren is realistisch en biedt potentie op een leuke winst.

Crypto kopen

Crypto kopen kun je overal op het internet. Het grootste cryptocurrency platform is Binance dat opgericht werd in China. Het heeft zijn hoofdkwartier op de Kaaiman Eilanden. Het bedrijf heeft minstens een miljoen transacties per dag en zet miljarden om aan omzet per dag. Je hoort op het internet veel positieve verhalen over de lage kosten op Binance. Sinds augustus/september 2021 kan je op Binance echter geen geld meer terug boeken naar je bankrekening of creditcard. Binance trekt zich zelfs terug van de Nederlandse markt per 1 juli 2023. Mijn keus is daarom een Nederlandse aanbieder zoals Bitvavo die marktleider is in Nederland.

Crypto kopen

Starten met Bitcoins kopen
Veilig Bitcoin kopen en verkopen