Welke crypto nu kopen

welke crypto kopen

Welke crypto nu kopen?

Het ligt er een beetje aan hoe snel je geld wilt verdienen. De grootste winsten maak je als de cryptomunt nog in de beginfase zit. Aangezien er meer dan 9400 soorten crypto valuta’s zijn is dat nog niet zo eenvoudig. Op buitenlandse fora worden nieuwe munten eerder gespot dan bij ons in Nederland. De altcoins zijn dan nog maar een fractie van een euro waard. Het kan dus een voordeel zijn om op een buitenlandse beurs te kopen. Nu is niet iedereen zo onderlegd in crypto en traden. Daarom kiest een groot deel van de mensen uiteindelijk een online broker van Nederlandse bodem. De waarde van de munt is dan al opgelopen maar kan desondanks nog hard stijgen.

Bitcoin
Bijvoorbeeld de Bitcoin die twee jaar gelden voor 2750 euro te koop was en nu weer richting de 50.000 euro gaat. In de lijstjes ‘welke crypto nu kopen’ staat de Bitcoin bijna altijd bovenaan. Omdat er slechts maximaal 21 miljoen van gemaakt zullen worden zal het een schaarse munt blijven. Experts denken dat de Bitcoin nog dit jaar meer dan 100.000 dollar waard gaat worden. Uiteraard is dit geen garantie, dus stop niet je laatste geld in de crypto. Een nieuw gerucht in begin mei 2021 zegt dat Alibaba voor 20 miljard aan Bitcoin heeft gekocht. Dit zou tijdens het kwartaalrapport van 2021 bekend worden gemaakt. Het spreekt voor zich, als dit echt waar is dan zullen de koersen van Bitcoin en de overige altcoins sterk stijgen. Bitcoin heeft een hoge waarde maar als belegger kun je ook 0.01 Bitcoin kopen of 0.001 deel.

Ethereum
Ethereum maakt de laatste maand een sterke stijging door. Niet alleen ETH maar ook Ethereum Classic (ETC) doet het erg goed. ETC ging van 4 euro in november naar 44 euro in begin mei 2021. EtC krijgt straks een nieuwe update waar veel van verwacht wordt. ETC kan van deze groei gebruik maken.