Polka Dot crypto kopen

Het netwerk van Polkadot is erg flexibel en kan allerlei blockchains met elkaar verbinden. De DOT is hun eigen token. Een Zwitserse stichting is het brein achter het project. Omdat er al relatief veel developers met het systeem werken heeft het zeker potentie. De koers is hier het bewijs van.

Polkadot koers
De koers in augustus 2020 was 2,7 dollar en bereikte een voorlopig hoogtepunt van 48 dollar in april/mei 2021. Hierna stortte de Bitcoin in en nam in zijn val de andere altcoins mee. De Polka Dot koers in juni 2021 is 18 euro. De market cap is 17 miljard dollar en er iets meer dan 1 miljard coins in omloop. Als je naar een voorspelling zoekt op het internet van de Polkadot koers dan is deze lastig te geven. Een miljard coins is tegenwoordig niet veel. De XRP Ripple heeft er 100 miljard en van de Dogecoin zijn 129 miljard coins in omloop.

Wat is Polka?
Polkadot is een patroon van bolletjes. Het wordt vaak verwerkt in vrolijke kleding en speelgoed. De Polka was vroeger een dans uit de Bohemen met opzwepende dans en muziek.

Polkadot kopen met IDEAL

Polkadot kun je kopen bij bij het Nederlandse Bitvavo dat de grootste crypto broker van Nederland is.

Crypto kopen

Bitcoin kopen met IDEAL
Ethereum kopen IDEAL
Bitvavo of Litebit?