Gratis Bitcoin

Bitcoin in hand

Coinbase is een van de grootste Bitcoin exchange platformen ter wereld met 4 miljoen gebruikers. Het Amerikaanse bedrijf werd in 2012 opgericht en heeft geen hoofdkantoor. De internationale website is redelijk overzichtelijk. Na de korte registratie ontvangt men een email met een sms code. Na het invullen van de code heeft men toegang tot de website van Coinbase.

Cryptocurrency kopen kan tegenwoordig alleen nadat men een ID bewijs heeft geupload. Dit kan met de webcam of met een fotocamera. Men houdt de ID-kaart voor de webcam en maakt twee foto’s van de voor- en achterzijde van het ID. Hierna is het wachten totdat de identificatie gecontroleerd is door Coinbase. Ik heb zelf twee keer een foto gemaakt met de webcam en beide keren is de foto afgekeurd. Het moet een scherpe foto zijn. Als dit gedaan is dan kan men cryptogeld gaan kopen. Op Coinbase staan 4 online wallets voor Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin cash.

Gratis Bitcoin

Als men de eerste keer voor 100 dollar aan cryptocurrency koopt dan ontvangt men een welkomstpremie van 10 dollar aan gratis Bitcoin. Dat is tegenwoordig een paar duizendste van een Bitcoin. Heb je veel ervaring in cryptovaluta en wil je graag handelen op een Engelstalig platform? Dan kan een Coinbase een goede keus zijn.