Ethereum Classic verwachting

Ethereum Classic verwachting 2021

Wat is de Ethereum Classic (ETC) verwachting? De koers van de ETC is de laatste weken echt doorgebroken. In januari 2021 was de digitale munt te koop voor iets meer dan 6 euro om door te groeien naar 12 euro in begin april 2021. Toen Ethereum (ETH) daarna een koersopmars inzette kwam ETC ook van zijn plek. De koers ligt op 5 mei 2021 op 65 euro. De koers van ETH ligt de laatste twee dagen stil met een lichte daling maar de koers van ETC bereikt pieken van 40%. Waar gaat dit naar toe? Honderd euro deze maand of komt er een (stevige) correctie?

Piek naar beneden
Als je er net op tijd bij bent dan kun je soms op een gunstig moment (bij)kopen. De koers van Ethereum Classic ging vanmorgen even van 65 euro naar 48 euro maar herstelde snel binnen 5 minuten.

Ethereum verwachting

De verwachtingen voor Ethereum (ETH) zijn groot. De nieuwe update trekt veel nieuwe investeerders aan en veel banken zijn positief over de mogelijkheden om te werken op de blockchain van Ethereum. ETC daarentegen is de oude oorspronkelijke versie van Ethereum en hiervan zijn de mogelijkheden veel meer beperkt. De algemene verwachting is dat ETH in 2021 sterk gaat stijgen. Nu de 3200 dollar grens is geslecht en steeds meer fondsen van grote investeerders vrijkomen kan de koers wel eens sterk stijgen.

Crypto kopen

Bitcoin kopen (halve of een stukje)
Dogecoin kopen