Ripple

De Ripple (XRP) is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire cryptocurrencies. Het bedrijf achter de digitale munt is Ripple Labs. Dit is een belangrijk verschil met overige cryptocurrency die juist gedecentraliseerd zijn. Een Ripple kopen kan met IDEAL.

Ripple koers

De Ripple koers bereikte een hoogtepunt in januari 2018 toen er 2,82 euro voor betaald werd. Daarna zakten de koersen van het cryptogeld hard naar beneden. In Zuid-Korea werden een aantal belangrijke crypto platforms uit de rankings gehaald wat een daling van alle koersen tot gevolg had. De Ripple koers stortte in naar 24 cent in september 2018. Het dieptepunt was 15 euro cent in maart 2020. Nu de Bitcoin zo sterk is gestegen worden alle andere cryptomunten meegetrokken. De Ripple bereikte op 1 april 2021 een koers van 47 cent en op 13 april is de cryptomunt doorgestoomd naar 1,60 euro.

Ripple kopen

Het goedkoopst Ripple kopen doe je op een buitenlandse beurs. Een stuk eenvoudiger is Ripple kopen bij het Nederlandse bedrijf Litebit. Je kunt bij hun met IDEAL betalen. Met een paar klikken stort je geld of boek je het terug naar je bankrekening.

Cryptomunten

Ethereum kopen
Cryptomunten kopen met IDEAL