Reddcoin

Reddcoin (RDD) is een cryptocurrency die ontwikkeld werd in januari 2014. De digitale munt was vooral gericht op de social media om daar gebruikt te worden als betaalmiddel bij het geven van fooien.

Reddcoin koers

De koers was in januari 2017 op een dieptepunt beland. Een Reddcoin (RDD) kostte toen 0,000015 dollar. Er waren dagen in die periode dat het 24 uurs volume aan verkopen slechts 225 dollar bedroeg. De marktkapitalisatie in januari 2017 was gedaald naar 426.000 dollar. De ommekeer kwam in mei 2017 toen de koers naar 0,0012 cent steeg. Hierna zakte de munt weer terug.

In december 2017 zijn veel cryptocurrencies sterk gestegen. De Reddcoin kreeg nog eens een extra stimulans door John MacAfee die het tot ‘coin of the day’ bestempelde. Hierop bereikte de Reddcoin koers een hoogtepunt van 3 dollar cent. Sindsdien zakte de munt sterk naar beneden. De laatste tijd is er weer wat groei. In 2021 steeg de waarde van 0,001 naar 0,006 in april 2021.

Reddcoin kopen

De Reddcoin kan wereldwijd gekocht worden op 10 verschillende platformen. De belangrijkste marktplaats was Bittrex waar bijna 90% van de aan- en verkopen van RDD plaats vinden. Op Bittrex wordt de Reddcoin geruild tegen Bitcoin. Bij het Nederlandse Litebit kun je in euro’s betalen (IDEAL).

Account met Google Authenticator

Een ander voordeel van een aankoop bij Litebit is dat je een online wallet hebt in je account. Dit is erg gemakkelijk. Deze wallet kun je beveiligen met Google Authenticator. Deze app genereert codes voor authenticatie in twee stappen. Wanneer je inlogt op je account bij Litebit dan moet je tevens een code invoeren die Google Authenticator aanmaakt. Omdat deze codes iedere 30 seconden worden aangemaakt is dit een goede beveiliging tegen een inbraak in je account. Een andere beveiliging is de vingerprint scan, je hoeft dan geen code meer in te voeren als je de app gebruikt.

Cryptostocks

Ethereum kopen
Naga crypto