PancakeSwap CAKE

PancakeSwap is een gedecentraliseerde crypto exchange die gebouwd is op een blockchain van Binance (de Smart-Chain). De anonieme developers van PancakeSwap vonden pannenkoeken kennelijk erg lekker. Op PancakeSwap kun je tokens kopen die vaak nog een lage waarde hebben of niet bekend zijn. Deze coins kunnen misschien uitgroeien tot een nieuwe Dogecoin. Twee bekende coins op PancakeSwap zijn CAKE en SafeMoon.

CAKE kopen

CAKE kun je kopen bij Binance, Bitcoinmeester en op PancakeSwap. Bitvavo en Litebit verkopen geen CAKE. Meest eenvoudig is bij het Nederlandse Bitcoinmeester dat geregistreerd is bij De Nederlandse Bank. CAKE is bij hun weliswaar duurder dan bij het Chinese Binance maar daar staat tegenover het gebruiksgemak van snel betalen en terug boeken met IDEAL. Op de PancakeSwap kun je aangekochte BNB ook ruilen voor CAKE of SafeMoon.

SafeMoon kopen

SafeMoon is een grote hype geworden. Er zijn maar liefst 1,000,000,000,000,000 stuks in omloop. Als je voor een paar tientjes koopt dan ontvang je een paar miljoen SafeMoon. Mijn kleine investering in SafeMoon doet het niet best en heeft meer dan 50% verlies op het moment. Nog niet echt een aanrader dus maar wie weet als de koersen flink aantrekken. SafeMoon kun je alleen op PancakeSwap kopen. Je moet hiervoor eerst BNB kopen op Binance of Litebit. Deze BNB verstuur je dan naar PancakeSwap waar je de BNB kunt omzetten in SafeMoon.

PancakeSwap gebruiken

Meer informatie hoe je op de PancakeSwap komt staat op de pagina over Binance. Je hebt hiervoor een wallet nodig die je op je mobiel of tablet installeert. Downloaden van de wallet kan in Google Playstore of in de App Store.