Betrouwbare crypto app

app voor bitcoin kopen
In Nederland springen 2 platforms er uit bij het kopen van crypto. Dit zijn Bitvavo en Litebit. Beide platforms zijn Nederlands, geregistreerd bij De Nederlandse Bank en genieten een goede reputatie. Zoek je een betrouwbare crypto app dan zijn beiden een goede keus.

Betrouwbare crypto app

Internationaal zijn er honderden platforms waar je crypto kunt kopen. Het grootst is het Chinese Binance dat zijn hoofdkwartier in Malta heeft. Kenners zijn enthousiast over Binance dat meer dan 200 verschillende crytocurrencies heeft. Qua kosten zijn buitenlandse beurzen goedkoper als Nederland. Ook het Amerikaanse Coinbase is een van de besten om te handelen in crypto. Hun websites puilen uit van informatie met tal van grafieken. Ben je niet van plan om te traden in crypto maar zoek je crypto in de eerste plaats als investering? Dan zijn Bitvavo en Litebit een stuk veiliger om mee te beginnen. Ook omdat hun apps zeer gebruiksvriendelijk zijn met een koppeling naar IDEAL en creditcard.

Litebit

Litebit is al in bedrijf sinds 2013 en is gevestigd in Rotterdam. Ze zijn al twee keer verkozen tot Beste Crypto Broker. Het bedrijf kunt je in het Nederlands bereiken via de telefoon of email.
Account openen bij Litebit.