Betrouwbare crypto app

In Nederland springen 2 platforms er uit bij het kopen van crypto. Dit zijn Bitvavo en Litebit. Beide platforms zijn Nederlands, geregistreerd bij De Nederlandse Bank en genieten een goede reputatie. Zoek je een betrouwbare crypto app dan zijn beiden een goede keus.

UPDATE: Litebit is in 2023 gestopt. De klanten gingen over naar Bitvavo dat marktleider is in Nederland. Een andere goede keus voor een betrouwbare crypto app zijn BLOX en Finst.

Betrouwbare crypto app

Internationaal zijn er honderden platforms waar je crypto kunt kopen. Het grootst is het Chinese Binance dat zijn hoofdkwartier in de Kaaiman Eilanden heeft. Kenners zijn enthousiast over Binance dat meer dan 200 verschillende crytocurrencies heeft. Qua kosten zijn buitenlandse beurzen iets goedkoper als Nederland. Ook het Amerikaanse Coinbase is een van de besten om te handelen in crypto. Hun websites puilen uit van informatie met tal van grafieken.

Ben je niet van plan om te traden in crypto maar zoek je crypto in de eerste plaats als investering? Dan is Bitvavo een stuk veiliger om mee te beginnen. Ook omdat hun apps zeer gebruiksvriendelijk zijn met een koppeling naar IDEAL en creditcard. Bovendien kan je ze bellen & chatten in het Nederlands. Wel zo gemakkelijk.